WIE ZIJN WIJ?

Wie zijn wij? Deze vraag is niet met een of twee zinnen te beantwoorden. Wij zijn Taal Koraal, de onlineschool voor iedereen en overal in Nederland. Taal Koraal is niet gevestigd in een bepaalde stad of op een aantal vaste adressen waar alle cursisten naartoe moeten gaan om les te volgen. Iedereen in heel Nederland kan bij Taal Koraal cursussen volgen. Of u nu in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant etc. woont. Het is geheel digitaal, u volgt de lessen online op uw gemak vanuit uw huis.

Als gevolg van de snelle ontwikkeling op het gebied van digitaal onderwijs geven wij taallessen met moderne onderwijsmethoden die u een vrijetijds- en leersnelheid bieden. Taal Koraal is een online taalschool die op een nieuwe manier de taalcursus biedt voor iedereen; buitenlanders, nieuwkomers, vluchtelingen en ieder ander persoon die de Nederlandse taal goed en snel onder de knie wil krijgen. Naast uw school/ werk of gezin waarmee u dagelijks bezig bent, biedt Taal Koraal complete, duidelijke en snelle online lessen, oefeningen en begeleiding. Via deze weg zult u snel, op uw eigen gemak en tijd deelnemen in de Nederlandse samenleving.

Als school staan wij open voor alle ideeën, voorstellen en projecten in samenwerking met elke persoon of groep, van overheden of sociale bedrijven tot gemeenten om resultaten te bereiken die u kansen op succes vergroten, een baan en integratie bieden. In samenwerking met deze personen, organisaties en instellingen zullen wij verschillende activiteiten en diensten bieden in het belang van de studenten. We kijken ernaar uit om aanwijzingen van hen te krijgen en te profiteren van hun expertise om serieus bij te kunnen dragen aan een succesvolle samenwerking om het gewenste doel te bereiken.

Bij ons zijn alle studenten in heel Nederland in alle omstandigheden welkom. Wij zijn bereid om hen te helpen de integratiefase goed en snel af te ronden. Ook helpen wij indien nodig bij het aanvragen van een lening bij DUO, de gemeente of andere organisaties en wanneer van toepassing zullen er een aantal plaatsen van cursussen als gift worden uitgegeven.

Ons Adres Erasmusweg 8G 2532 CP, Den Haag

Vul uw informatie in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen